Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης.
Αριστοφάνης   

 

Καλώς ορίσατε

Ο διαδικτυακός τόπος, ιδιωτική πρωτοβουλία του Χρίστου Καραμπάγια, σκοπό έχει να αποτελέσει μία έγκυρη και έγκαιρη πηγή πληροφόρησης των χρηστών, καλύπτοντας, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερο φάσμα των σχέσεών των με την Δικαιοσύνη και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης. 

Ο Χρίστος Καραμπάγιας είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Σπούδασε:

Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατέχει:

"Mάστερ Επιστημών" του Πανεπιστημίου UWIST της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Επισκεφθείτε τις "Σελίδες" "ΧΡΗΣΙΜΑ" και "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ". 

Στα "ΧΡΗΣΙΜΑ" παρέχονται πληροφορίες ενημερωτικού χαρακτήρα επί Νομικών Ζητημάτων, Υποδείγματα Δικογράφων, Συμβάσεων, Καταστατικών Εταιρειών και το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Στις "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ" παρέχονται επεξεργασμένες Αποφάσεις Δικαστηρίων με "ΠΕΡΙΛΗΨΗ" ενημερωτικού χαρακτήρα επί υποθέσεων, που έχουν ασχοληθεί τα Δικαστήρια. 

Γράφοντας "ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ" στην μηχανή αυτόματης αναζήτησης της "Google", θα βρείτε τα περιεχόμενα στα "ΧΡΗΣΙΜΑ" και στις "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ".

Η ύπαρξη δεσμών με άλλους διαδικτυακούς τόπους, ή ιστοσελίδες, υφίσταται στα πλαίσια παροχής του AdSense και της «μηχανής αυτόματης αναζήτησης» της Google.

Η δημιουργία συνδέσμων προς τον παρόντα δικτυακό τόπο επιτρέπεται με δική σας επιλογή και ευθύνη, απαγορεύεται, όμως, η τροποποίηση των περιεχομένων του, η αναδιάταξη, η αναδόμηση αρχείων, σελίδων, πληροφοριών και άλλων στοιχείων του.      

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες, ή πληροφορίες, από τους διαδικτυακούς αυτούς τόπους, ή ιστοσελίδες, δεν ελέγχονται ως προς το περιεχόμενό τους, την διαθεσιμότητά τους, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητά των από τον παρόντα ιστότοπο. Ευθύνονται αποκλειστικά οι υπεύθυνοι των ιστοσελίδων αυτών.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου χωρίς αναφορά με ενεργό σύνδεσμο της πηγής προέλευσης.


Χρίστος Καραμπάγιας
Σεπτέμβριος 2016

Αναζήτηση

Loading...

Χρίστος Καραμπάγιας | Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών